sunnuntai 28. helmikuuta 2016

LOMA

Niin se loma taas vierähti. Unirytmi saatu uuteen uskoon ja arkimasennus koputtaa ovella. Ei vaan. Ihan hyvillä fiiliksillä takasin kouluun. Tietysti aina loman jälkeen tulee vähän ankee fiilis, ku pitää lähtee perheen luota takasin opiskelukotiin, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Hyvin on ehtiny taas huilia kouluhommista ja arjen askareista.

Lauantain olin vielä Porvoossa ja mentiin illalla tyttöporukalla notskille Emäsaloon. Sieltä tultiin vielä saunomaan meille. Oli ihana ilta!







Sunnuntaina sain leiriläisten hakijalta kyydin Maitoisiin. Oltiin siellä tiistaihin asti keittiöllä ja Linnea tuli sieltä meidän mukana Lappeenrantaan. Maitoisissa oli tietysti ihan parasta, kun saatiin saunoa ja uida Linnean kanssa rauhassa pitkälle yöhön. Loppu loma menikin kotona ollessa lomaunirytmi päällä. Pianoa soitellessa, Eedlan kanssa ulkoillessa, ihan vaan löhöillessä, yömyöhät omille jutuille nauraessa (Linnean ja Aadan kanssa hyvät jutut onki!) ja aamupala-aika perinteisesti yhentoista-yhen aikaan. Nyt nokka onkin jo kohti Porvoota. Ai että miten luksusta se on, kun pääsee vaarin kyydissä kotiin, koska se on aina yhtä tuskaa lähteä kasin bussilla ihan väsyneenä tietäen, että huomenna on noustava kouluun. Onneks mulla on nyt kuitenkin kiva jakso, joten vaikka aamulla ei jaksaiskaan nousta niin tietää, että mukava silti mennä. 

Eedla laulaa.




Tsemppiä kaikille arjen aherrukseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti