torstai 29. syyskuuta 2016

Make yourself happy

Paljon on asioita pyöriny päässä lähiaikoina, eikä mitään kivoimpiakaan. Jostain tullu huono fiilis on jääny päälle, joka ei yhtään auta ku tulevaisuus ja tietämättömyys siitä, mitä mä haluan ahdistaa. Päässä on pyöriny paljon asioita ja yksin kun miettii, tarttuu helposti pieniinki juttuihin, jotka ei helpota sun oloa yhtään. Huono olo vaan jatkuu ja se väsyttää, eikä jaksa tehdä mitään. Ei halua ees puhua kellekkään, koska ei sanat pysty kertomaan sitä sekasotkua mitä sun mielessä on.

Mä tiiän, että mun ei tarvi tietää just nyt mitä mä haluan tulevaisuudelta. Mä tiiän, että kaikki järjestyy. Mä tiiän, että joskus saakin tuntua ihan surkeelta ja sit taas jatketaan eteenpäin. Monta päivää oli jo huono fiilis ja tuntu, että oon ihan surkee ihminen. Tuntu ihan turhalta. Tuntu, että ei mulla oo mitään merkitystä. Ja mä tiiän, että oikeesti on ja musta välitetään, mutta ihan varmasti kaikilla on joskus paha olla. 

Aattelin yks päivä, että vois mennä koulun jälkeen laulamaan ja soittamaan. En ois millään sitte jaksanu, mutta lähin kuiteski. Ja onneks lähinki! Tykkään siitä älyttömän paljon ja vaikka ne huonommatki asiat on silti mielessä, se piristää ja tulee parempi mieli. Kaikki mietityttää edelleen, mutta ku tekee sitä mistä nauttii ni jaksaa kaikkea muutakin. 

Tänään oli älyttömän onnellinen päivä. Vaikka oon saanu mun unirytmin jotenki ihan sekasin ja aamulla ois niin väsyttäny, ku piti herätä, niin ei sitä enää kohta ees huomannu. Oltiin liikuntakurssin kanssa värikuulasotaa aamulla, tein ruokaa ja kävin taas laulamassa. Nautin! Pyöräilin kotiin sateessa, sormet jäässä, mutta hymy oli korvissa asti. Kotona vaihdoin kuivat vaatteet ja keitin kaakaota ja aloin kirjottaa. Tänään oon tehny kaikkea mahollista mistä tykkään.

On vähän pelottavaa kirjottaa näin paljaita ajatuksia, ku kuka tahansa voi nähdä ne, mutta haluun silti julkasta tän. Haluun vaan sanoo, että ku oikeen tuntuu pahalta ni muista, että sä voit ite saaha itelles paremman olon. Saa miettiä, mutta ei niin liikaa, että se paha olo vaan jää. Tee juttuja, mistä tykkäät ja mitkä tekee sut onnelliseks. Kukaan muu ei voi tehä niitä sun puolesta. Tee ittes onnelliseks! -Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti