keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Aika lentää

Hei ystävä!

Mitä sulle kuuluu? Mulla on ollu tarkotus kirjottaa jo pitemmän aikaa, mutta en vaan oo saanu aikaseks. Elämä on tällä hetkellä ajatusten ja asioiden täyteistä. Halusin kirjottaa, koska mulla on niin paljon kuulumisia kerrottavana. Mulle kuuluu tosi hyvää.

Lähiaikoina on tapahtunu aika paljon kaikenlaista. Tää elämäntilanne on täynnä kysymyksiä, pohdintaa, päätöksiä. On hurjaa, että lukio on ihan kohta ohi. Nää kolme vuotta on menny ihan hujauksessa. Enää kahet kirjotukset ja viikon päästä oon vapaa. Mitä sen jälkeen?

Aluksi vähän lomaa. Varattiin mun ihanan ystävän kanssa lennot Pariisiin. Vähän jännittää miten selvitään kaikkien komelluksien kanssa, mutta meille tulee varmasti ihan huippu reissu. Meiän matka kestää kokonaisuudessaan viikon, koska mennään Ruotsin kautta. Pariisissa me vietetään neljä päivää.

Nyt alkaa olla aika myös hakea jatko-opintoihin. Mulla on vieläkin vähän hakusessa mitä haluisin tehä tulevaisuudessa. Kai mä sit opettajaks aattelin hakea. Jonnekkin kuitenki pitää. Haluaisin kyllä silti pitää ensin välivuoden, koska opiskelumotivaatio ei oo enää kovin korkeella. Välivuodelle mulla ois kyllä suuret suunnitelmat. Haluun lähteä vapaaehtoseks ulkomaille. Oon nyt hakenu useisiin eri vapaaehtoisprojekteihin eri puolille Eurooppaa. Toivon niin paljon, että pääsisin jonnekkin, koska musta tuntuu, että tarviin sitä just nyt. Semmosta omaa aikaa ja aikaa miettiä asioita. Ja haluun oppia pärjäämään ihan itekseen.

Huhtikuussa mun pitää yrittää ajaa mahollisimman paljon, että saisin kortin nopeesti. Sillon pitää myös lukea pääsykokeisiin. Kouluun pitää kuitenkin yrittää päästä, jos en pääse mihinkään vapaaehtoseks. Toivon, että ehin ajamaan tarpeeks, koska Lappeenrannassakaan en voi koko ajan olla, koska mulla on laulutunnit Porvoossa.

Ai niin ja mähän sain myös kesätöitä tässä hiljattain. Nekin mulla alkaa jo huhtikuun lopussa. Aluksi on tosin vähän vähemmän hommia, koska mun työpaikka on kesäravintolassa. Mutta joka tapauksessa mulla on työn täyteinen kevät edessä. On niin paljon eri juttuja, mitä pitää hoitaa.

Tänään mulla on ollu hyvä fiilis. Musta tuntu ihan siltä, että kevät alko just tänään. Pitää nyt yrittää tää viikko vielä jaksaa vielä opiskella, vaikka tuo kevät houkuttelis paljon enemmän. Kevät - uuden alun aika. Ootan innolla, mitä mahollisuuksia elämä tuo tullessaan.

Oli mukava kirjottaa pitkästä aikaa. Toivottavasti sulla on ollu hyvä kevään alku ja tulee olemaan hyvä kevät. Ihanaa kesän odotusta! Olis kiva nähä suaki!

♥:Venla


5 kommenttia:

 1. Olipa mukava lukea blogikuulumisia��
  Tervetuloa meille❤Solnaan��

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava lukea blogikuulumisia��
  Tervetuloa meille❤Solnaan��

  VastaaPoista
 3. Kevät,
  Valo ottaa vuoden ensi askeleita.
  Kevät,
  sinun omasi, kaunis ystäväsi.
  Katsomme sen hymyä yhdessä,
  kuinka kaunis on valon tuoksu.

  VastaaPoista
 4. Tää on nii ihanan positiivinen ja eteenpäin katsova postaus et vois lukee tän joka aamu et sais motivaatioo ja jaksais kattoo eteenpäin ja tavotella kohti unelmia :D <3

  VastaaPoista