keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Elämä hymyilee

Hei!

Nyt kyllä turhauttaa ihan liikaa. Kirjotin just tän tekstin ja olin melkeen lopussa ja sit se vaan katos. Koitan nyt muistaa sen uudestaan yhtä hyvin.

Pääsiäisenä mua harmitti hirveesti, koska tulin kipeeks. Mulla oli niin hyviä suunnitelmia ja vietettiin sitä niin huikeessa paikassa niin huikeitten ihmisien kanssa. Suurin osa mulla kuitenkin vierähti sängyn pohjalla. Pian pääsiäisloman jälkeen mulla alko koeviikko ja tuntu, että koko elämä pysähty pariks viikoks, ku ei saanu mitään aikaseks. Koeviikollaki arjen rutiinit aina pysähtyy, ku keskittyy kokonaan joko kokeisiin tai sit ei yhtään mihinkään.

Eilen oli viimenen koe ja sen jälkeen lähettiin ystävien kanssa Maitoisiin keittiöapulaisiksi. Sinne on aina niin mukava lähteä yhessä touhuumaan. Vaari oli meillä kuskina ja takas tullessa takapenkillä istu neljä tyttöä. Laulettiin koko automatka ja mulla tuli niin hyvä mieli siitä reissusta.

Se sai mut taas miettimään, miten paljon niin ihania ihmisiä mun ympärillä on. Mulla on niin rakkaita ja läheisiä ystäviä, suku ja perhe. Mä oon niin valtavan kiitollinen teistä. Ootte mulle hurjan tärkeitä!

Tänään alko lukion tokan vuoden viimenen jakso. On se niin hullua, miten nopeesti elämä etenee ihan huomaamatta. Arki lähtee taas rullaamaan ja koska mulla on taas tosi helppo jakso, niin mulla on aikaa tehä kaikkee muutakin. Liikkua, tehä niitä juttuja mistä tykkään, suunnitella kesän matkaa ja kaikkea mahollista. Oon niin onnellinen just nyt!

Kiitos, ku jaksoit lukea mun juttuja! Ens kertaan :)
2 kommenttia:

  1. Mielen hymy peilaa silmässä. Sisäinen ilo saavuttaa suupielen joka kaareutuu kohti korvaa. Kuiskaan siihen. Onnellinen.

    VastaaPoista