keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

The first week

Viikko on vierähtäny maailman toisella puolella. Ollaan ehitty tehä jo niin paljon kaikkee. Viikko sitten tiistaina oltiin vihdoin perillä pitkän matkan jälkeen, joka alko jo sunnuntaina. Vietettiin yö Chicagon lentokentällä ja saatiin siellä nukuttuu ees pari tuntii. Pysyttiin sitten pystyssä se tiistaipäivä, joka tuntu ikuisuudelta.

Keskiviikkona jo päästiin tutustumaan näitten Kanada-elämään. Seurojen jälkeen jäähään kirkolle pelaamaan lentopalloa ja sit Tim Hortonsille istuskelemaan. Se on siis semmonen ruokapaikka.

Torstaina minä, Linnea, Karen ja Martha lähettiin Canada's Wonderlandiin. It was so much fun! Sit alko jo viikonloppu.

Perjantai-iltana käytiin rullaluistelemassa ja jäätiin Marthalle yöks. Lauantaina oltiin rannalla ja tehtiin kirpparilöytöjä. Myöhemmin olti tyttöjen ilta. Uitiin, saunottiin ja syötiin hyvin. Sunnuntaina täällä oli Isänpäivä. Seurojen jälkeen habsit oli täällä Hotareilla. Taas uitiin, saunottiin ja syötiin hyvin.

Tää paikka on ihan mieletön. Valtavan järven rannasta pääsee melomaan tai suppailemaan millon haluaa ja auringonlasku on niin kaunis joka ilta.Mä nautin täällä elämästä, nauttikaa tekin siellä!❤

2 kommenttia:

  1. Elämän ilo asuu siellä, missä sisäinen rauha. Kaukana, kaukana, olet. Sinne, missä aurinkokin laskee ihanasti, ajatukseni matkustaa usein.

    VastaaPoista